Ekrem Al'ın görevden ayrılmasının ardından Adanaspor'da Teknik Direktörlüğe Ercan Albay getirildi. Ayağının tozuyla Ercan Albay, ilk açıklamasında bir bütün olacaklarını ve başka Adanaspor'un olmadığını dile getirdi. Adanaspor'un başarısı için elbirliği ile ellerinden geleni yapacaklarını ve herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini anlatan Albay, kısa zamanda mevcut takımı iyi hale getirmek için uğraş vereceklerini ifade etti.

'Ordu maçındaAdanaspor'u nasıl buldunuz" sorusuna Ercan Albay,"Adanaspor'a 4 atan Orduspor'u iyi bulmadım" cevabını verdi.. Adanaspor takımının sahada olmadığına dikkat çeken Albay,"Takımı değerlendirmek mümkün değil. Böyle bir zihniyet ile Adanaspor sahaya çıkamaz. Bu ligde savaşmadan, koşmadan olmaz. Kısa zamanda herşey düzelecek. Bizim dediğimiz olacak. Mevcutu en iyi duruma getireceğiz.Ordu'yu gördükten sonra Adanaspor kazanır diye düşündüm, hatta 2-0'ı bile dönderebilirlerdi. "dedi..

"Adanaspor'un eksikleri nedir?" sualine ise Ercan Albay,"Pas yok, hücum yok, pozisyon yok,tamamen teslimiyetçi bir ruhla oynandı. Böyle olmaz" ifadelerini kullandı. Taraftarların istediği takımı yaratmaya çalışacaklarını belirten Albay sözlerini şöyle tamamladı:" Taraftarımızla bundan sonra iyi günde de kötü günde de beraber olacağız. Onların isteğine uygun futbol oynayacağız. Başka Adanaspor yok. Tribün ile futbolcular birlikte olacağız. Kaybedersek birlikte, kazanırsak birlikte kazanacağız. Taraftarın geçmişte olduğu gibi 90 dakika yanımızda olması gerekiyor. Kaybeden sadece futbol takımı değil hep beraber kazanıp ve kaybediyoruz. Birlikte olmak ve toplu olarak gücümüzü sahaya yansıtmalıyız'

Futbolcular kendi aralarında toplandılar

PTT 1.Ligi'nde altıncı yılına giren Adanaspor tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.Bugün Futbol Direktörü Nurettin Koç futbolcularla toplantı yaptı.Toplantının ardından Nurettin Koç ve yardımcı antrenörler oyuncuları yalnız bıraktılar. Futbolcular kendi aralarında toplantı yaptılar Takımın Kaptanları, 'Kötü bir maç yaşadık.Acilen toparlanmamız gerekiyor.Herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Bizden beklentiler çok büyük.Bu işi mutlaka toparlamalıyız'dedikleri öğrenildi.

Federasyonun yaptığına bakın

Futbol Federasyonunun da yaptığı büyük yanlış. Adanaspor, Orduspor karşılaşmasını pazartesi akşamı oynadı ve Federasyon Karşıyaka deplasmanını cumartesi gününe aldı. Zaten pazartesi akşamı maç yapan Adanaspor'da salı günü izin var. Turuncu-Beyazlı takım çarşamba ile perşembe idman yapacak ve cuma günü İzmir'e gidecek. Cumartesi günü ise Karşıyaka maçına çıkacak. Pazartesi akşamı maç oynayan Adanaspor'a hem de deplasman maçını cumartesi programına almak herhalde bir tek Türkiye Futbol Federasyonu'na yakışır..