Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül, Yüreğir Demirspor kulüp başkanı İzzettin Turgut kardeşime teşekkür ederim. Nazik jestlerinden dolayı. Bizler Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda Sporun ve Sporcunun her zaman, har alanda yanlarındayız. Adana’da sporun daha iyi yerlere gelmesi için tüm takımlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turğut’a teşekkür ederim” dedi.
 

Yüreğir Demirspor kulüp başkanı İzzettin Turgut ise,” Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül’e kulübümüzün formasını hediye ettik. Günümüzde her zaman söylediğim gibi uyuşturucu yaşlarının çok küçük yaşlara inmesi bizleri üzüyor. Bizlerde genç evlatlarımızın kötü alışkanlıklar yapmaması için onları spora yönetmek onları spora alıştırmak istiyoruz. 
Yüreğir Demirspor’u bir yerlere getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. 
Kadir Gül kardeşimle de fırsat buldukça konuşuyoruz Adana amatör küme takımlarının durumunu çok iyi biliyor. Ayrıca Kadir Müdürüm sporun içinden gelen biri, uzun yıllar futbol oynadı. Amatörlerin içerisinde bulundu, oda ayrıca Adana Sporu için bir şanstır dedi.