Edip Gülnar, yönetiminde yapılan toplantıya sendika yöneticileri ve Adana Demirsporlular dernek Başkanı Telat Şahin katıldı. Gülnar,  “Adana Demirspor’un mutlaka yaşaması gerekiyor.  Bunun içinde gelire yani kalıcı gelire ihtiyacı var. Telat kardeşimize bu konuda teşekkür ediyoruz. Ancak en önemli mesaj,birlik ve beraberlik içinde adım atılması oldu. Artık ben yoksam kimse olmasın düşüncesi geride kalmalı. Burada önemli olan Adana Demirspor. Kulübümüz için kalıcı gelir şartı var. Hep beraber isim kim olursa olsun birlik içinde kalıcı geliri mutlaka Demirspor için sağlamamız gerekiyor” dedi.

Tez Koop-İş Adana Şube Başkanı Hülya Özcan da Adana Demirspor’un Adana’yı temsil anlamında önemli bir değer olduğuna dikkati çekerek, “Bu açıdan bakıldığında geniş kitlelere hitap eden kulübümüze kalıcı geliri sağlamak Adanalının görevidir. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz” diye konuştu.

Demiryol-iş Adana Şube Başkanı Kemal Bahalı ise bu konunun yıllardır gündemde olduğunu anımsatarak, “Şu an görüyorum ki atılan çok ciddi adımlar var. Adana Demirspor’un da kalıcı gelire ihtiyacı var. Konuyu gündeme getiren Telat Şahin’e teşekkür ediyoruz. Bizlerde taşın altına elimizi koyacağız” şeklinde konuştu.

Sağlık-İş Adana Şube Başkanı Mehmet Demirci ise şunları kaydetti: “Adana Demirspor Adana kimliğidir. Bu önemi çok iyi biliyoruz. Adana’yı yönetenlerin de bu değere sahip çıkması gerekir. Taban birliği olarak bizler varız. Gelin hep beraber bu konuyu ve düşünceyi hayata geçirelim. Adana Demirspor hepimizin.