Riu Kaya Belek Otel’in sahasında Teknik Direktör Levent Şahin yönetiminde gerçekleşen antrenman dinamik ısınma ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde taktik oyun oynayan turuncu-beyazlı ekip 1 saat 30 dakika süren antrenmanı kültür fizik hareketleriyle noktaladı.

Yarın öğle saatlerinde Antalya’dan hava yoluyla İstanbul şehrine gidecek olan turuncu-beyazlılar, maç öncesi yapacağı son çalışmasının ardından konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.


Şahin: “Doğru yolda olduğumuza inanıyorum"

Teknik Direktör Levent Şahin Adanaspor’un devre arasında yaptığı kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin,” İki etaptan oluşan kamp dönemimizin ilkini Adana’da tamamladık. Daha sonra Antalya Belek’te ikinci etap çalışmalarına başladık. Burada iki tane hazırlık maçı yaptık. Çalışılan bu süreçte daha çok takım taktiği, bireysel hataların düzeltilmesi ve takımdaşlık adına çalışmalarda bulunduk. Oyuncularımızın göstermiş olduğunu efor bizleri umutlandırdı. Doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Teknik ekibimle beraber üstüne kata kata bunun daha iyisini nasıl yapabiliriz, çabası içerisinde çalışmalarımız devam ediyor”


Şahin: “Oynayacağımız bütün maçlardan puan ve puanlar almak istiyoruz”

Teknik DirektörLevent Şahin Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Şahin, “Fenerbahçe’nin gücünü ve kaliteli oyunculara sahip olduğunu biliyoruz.  Bizim temel felsefemiz bu 18 maçta bütün takımlara saygı duyarken, sahadaki oyunumuzla da tüm futbol severlerde saygı uyandırmak olacak. Bizim önümüzdeki 18 tane final maçı var. Bunların her birinde verebileceğimiz en yüksek performansı göstereceğiz. Ve Süper Ligde kalıcı olacağız.