Adanaspor bu akşam saat 20.00'da Orduspor'u konuk edecek ve 2013-2014 sezonuna merhaba diyecek. Adanaspor taraftarının desteğiyle sezona üç puanla başlamak arzusunda. Turuncu-Beyazlı takımda kaleci TolgahanAcar ve Cem Özdemir'in sakatlıkları bulunuyor. Her iki oyuncunun da durumları maç saatinde belli olacak. Fabiano Oliveria'nın da lisansı çıkarıldı ve 18 kişilik kadroda yer alabilecek..

Zorlu karşılaşmayı Deniz Çoban yönetecek. Genç ve tecrübeli oyuncularını kaynaştırarak yeni sezonda beklentisi ilk iki olmayan Adanaspor, yeni transferleriyle seyircisinin ilk kez karşısına çıkacak. Orduspor da geçen sezondan sadece 5 oyuncusunu bırakırken, 23 yeni transfer ile Adanaspor'a konuk olacak. Turuncu-Beyazlı takım geçtiğimiz sezon lige beraberlikle başlarken, 2013-2014 sezonuna taraftarının önünde 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Ekrem Al:Biz hazırız

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, 2013-2014 sezonunun tüm kulüplere ve Adanaspor camiasına hayırlı olmasını diledi. Ekrem Al,Orduspor maçıyla ilgili son idmanı da yaptıklarını ve artık maç saatini beklemeye başladıklarını ifade etti. "Artık biz hazırız" diyen Ekrem Al,"Orduspor maçını kazanarak lige üç puanla ve iyi başlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum. Genç ve tecrübeli oyuncularımız va. Genç oyuncularımıza taraftarımızın destek olacağına inanıyorum"dedi.

Tolgahan'ın durumu belli değil

Kartepe kampında sakatlanan Adanaspor'un kalecisi Tolgahan Acar son üç idmana çıktı. Ancak kaleci Tolgahan Acar'ın oynayıp-oynamayacağıda maç saatinde belli olacak. Tolgahan oynamayacak gibi gözükse de son kontroller yapıldıktan sonra durumu netleşecek. Tolgahan oynamaz ise Yaşar Memişoğullarından ilk kez PTT1.Lig'de forma şansı bulmuş olacak..

Cem'in sakatlığı var

Orduspor ile oynanacak olan ligin ilk karşılaşması öncesinde Cem Özdemir sakatlandı. Başarılı orta saha oyuncusunun durumu henüz belli değil. Cumartesi akşam yapılan antrenmanda Cem Özdemir idmanı düz koşu yaparak tamamladı.Genç oyuncu Cem Özdemir'in durumunun maç saatinde netleşebileceği öğrenildi..

Cem olmazsa Yasin

Adanaspor'da Cem Özdemir'in son idmanda sakatlanması nedeniyle Turuncu-Beyazlı takımda durumu henüz belli olmadı. CemÖzdemir'in sakatlığıyla ilgili son durum bugün maçtan önce belli olacak. Cem Özdemir'in oynayamaması durumunda Adanaspor'da yeni transfer Yasin Yılmaz'ın forma giymesi bekleniyor..

Muhtemel onbir

Yaşar (Tolgahan)

Tayfun Tuna Merthan İlkem

Yasin Rahman

(Cem)

Ergin Tiago Rahman

Ümit