Başkan Karalar’ın Yeşilyurt Mahallesi’ndeki yoğun ziyaret trafiğinin ilk durağında Bekir-Hanife Akata ve Kasım Sacide Ener İlkokullarının bahçelerine kurulan Portatif Yüzme Havuzları yer aldı. Burada Portatif Yüzme Havuzları’nda yüzme eğitimi alan veya serinlemek amacıyla kullanan çocukların aileleriyle görüşen Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a mahalleliler büyük ilgi gösterdi. Çocuklarını portatif havuzda yüzme öğrenmesi için getiren anneler yapılan bu önemli hizmete çok teşekkür etti. Başkan Karalar’ın yüzme havuzu ziyaretinde havuzdan yararlanan öğrencinin bir buket çiçekle yapılan hizmetlere teşekkür etmesi vatandaşların alkışlarıyla karşılandı.

KARALAR HİZMET TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşlardan gelen hizmet taleplerini de değerlendirdi. Mahallenin farklı noktalarında bulunan boş arazilerin taziye evi, çocuk ve dinlenme parkı ile otopark yapılmasıyla ilgili taleplerini not eden Başkan Karalar, “Gelen talepleri ilgili birimlerimizle birlikte değerlendireceğiz ve vatandaşlarımızın en çok ihtiyacı olan konuyu en seri şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

FUTBOL OKULU’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeşilyurt Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi Yaz Futbol Okulu eğitiminin verildiği spor tesisini de ziyaret etti. Futbol eğitimi gören minik sporcuların Başkan Karalar’ın sürpriz ziyaretinden mutlu oldukları gözlendi. Sporcu çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a futbol kursuna büyük ilgi olduğu ve halen yeni kayıt alınmaya devam edildiği bildirildi.