Geçen yıl, aynı yerde gerçekleştirilen final müsabakalarında 16 takım arasında Nebufit Alanya Spor’la finale kalan ve penaltı atışlarında Türkiye Şampiyonluğunu kıl payı kaçıran Karataş Belediye Spor, bu yılda tüm imkânsızlıklara rağmen şampiyonanın en iddialı ekiplerinden.
BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR 

Karataş Belediye Spor Fahri Başkanı olan Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, başarının bir tesadüf olmadığını belirterek, “Takımımız yıllardır turnuvalarda mücadele edip, başarı için emek harcıyor. Bu nedenle takımımızın başarısı da tesadüf değil” dedi.

PARANIN DEĞİL EMEĞİN GÜCÜ

Karataş Belediyespor’un 2011 yılından bu yana Karataş etaplarının ardından hem ilçeyi hem de Adana’yı şampiyonalarda temsil ettiğini anımsatan Ünal, takımın iki kez üçüncülük, bir kez dördüncülük elde ettiğini, bir kez yarı final oynadığını ve geçen yılda tek golle Türkiye Şampiyonu olma şansını yitirerek Türkiye ikincisi olduğunu aktardı.

Ünal, “Güçlü  takımlara ve profesyonel üst düzey oyuncuları bulunan rakiplere karşı mücadelen eden bu kardeşlerimin başarıları parayla değil inanç ve azim  ile emek ile meydana gelmiştir.Biz belediye olarak elimizdeki imkanlar doğrultusunda çocuklarımızın yanında durmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” diye konuştu.
“GENÇLERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sadece futbolda  değil tüm spor dallarında gençlere ellerinden gelen maddi ve manevi desteği vermeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Ünal, “Hayatımızda sporun ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu hem bir sporsever hem de spor yapan biri olarak çok iyi biliyorum. Yeni nesli kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek adına bu tür organizasyonlarda bulunmaları için her zaman öncülük edeceğiz. Böylesine önemli ve anlamlı bir şampiyonada mücadele edip yalnızca Karataş’ı değil tüm Adana’yı temsil edecek olan  Karataş Belediyespor takımımıza herkesin destek olması en büyük  arzumuzdur. Müsabakalarda mücadele edecek takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.