Karataş Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal antrenmana katılarak  A takım ve alt yapı sporcular ile sohbet etti .
Başkan Ünal ; Sporcu kimliği ile yetişen her çocuğun özgüven içerisinde hayata bir adım önde başladığını belirterek Karataş Belediyespor olarak verdikleri mücadele  ile sporcularımıza ,  Antrenörler Birol  İmren , Yener Akbaş a ve altyapı sorumlusu Ayhan Güneş 'e teşekkürlerini iletti . Karataş Stadyumunun durumu ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bir an önce harekete geçmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Ünal ;  " Futbolcuların oynadığı saha tarladan farksız , tirübünler geçen sene yapılacaktı bir türlü tamamlanamadı ,soyunma odaları çok kötü . Bu sıkıntılara  rağmen mücadele eden sporcularımız  saha şartlarının iyileştirilmesini bekliyor . Genlik Hizmetleri ve  Spor il Müdürlüğünün bu sıkıntılara bir an önce el atmasını ümit ediyoruz . Bizler belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda elimizden gelen desteği esirgemiyoruz “  dedi .
Karataş Belediyespor , alt yapısı ile geleceğin sporcularını yetiştirirken , sağlam adımlar ile ilerliyor  . 
Takımın başında çocukların gelişimi için  özveri ile mücadele veren antrenör  Birol İmren ve altyapı sorumlusu  Ayhan Güneş ; sporun çocukların gelişiminde büyük önem arz ettiğini ve ailelerimizin çocukların spora yönelmeleri ile ilgili gerekli desteği vermeleri gerektiğini belirttiler . 

Antrenör Birol İmren ; çocukların sporcu kimlikleri ile sosyal hayatlarına  daha aktif bir kimlik kazandırma   ve başarı hedefiyle  yola çıktıklarını belirterek , bu yolda çalışmalarına  ilk gün ki azim ve şevk ile devam ettiklerini söylediler . Yerel halkın ve bölge yöneticilerinin daha fazla destek vermesi gerektiğini ifade ederken ,çocukların ailelerinden kısmi olarak  destek görse de,   bölge halkının da duyarlı yaklaşması ile daha  başarılı bir takımın ortaya çıkacağını belirttiler .  Altyapı sorumlusu ve kulübün ikinci başkanı Ayhan Güneş ; "  Altyapımızda  8 -14 yaş arası  inanılmaz bir potansiyelimiz var .Özellikle beş yıldır  Birol hocamız tarafından çalıştırılan U-13 takımının bazı oyuncularının Adana  Federasyon Karmasına aday gösterilmeleri verilen emeğin karşılığıdır. Lütfen herkes bu çocukları izlesin ve desteğini esirgemesin" çağrısında bulundu . Ayrıca tüm kategorilerde ki  spor takımlarımıza antrenör desteğini sağlayan Karataş Halk Eğitim Merkezi ve  Müdürü Hüseyin BİBERLİ 'ye   tüm takımlar adına teşekkürlerini sunduklarını belirtti. A takım ve genç takım antrenörü Yener Akbaş çocukların en büyük sıkıntısının sosyal tesis ve malzeme eksiği  olduğunu da dile getirirken  ; "nüfusu mahallelerimiz ile birlikte 22000 olan ilçemizde doğru düzgün spor tesisinin olmaması büyük bir eksikliktir . Mevcut stadyumum büyük bakıma ihtiyacı olduğunu , özellikle tirübünlerinin bir an önce kurulması , bölge halkının da ilgisini arttıracaktır .Bu konuda gerekenin yapılmasını sabır ile bekliyoruz"  dedi . Antrenör Birol İmren ve Yener Akbaş Altyapı sorumlusu Ayhan Güneş Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’a da  teşekkür ederek kulübün ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine verdikleri desteklerin görmezden gelinemeyeceğini belirttiler .