Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi,  Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan ile madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti. Hadi, Boğaziçi Açık Karate Şampiyonasında madalya alan sporcuların Adana'yı en iyi şekilde temsil etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

Adana’nın uzak doğu sporlarında hayli başarılı olduklarına dikkati çeken Hadi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son birkaç yıl içerisinde antrenörlerin büyük özveri ve gayretleriyle yetişen Adanalı karatecilerin, 16 ülkeden 756 sporcu arasında madalyalar kazanmaları hepimizi gururlandırdı. Aynı başarıyı, Erzincan'da  15-16 Nisan'da  gerçekleştirilecek olan liseler arası karate şampiyonasında sağlamalarını beklemekteyiz. Antrenör ve sporcuların yeni bir gurur yaşatacaklarına olan inancım tamdır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı sporcuları her koşulda destekleyeceğiz. Sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum."

-TÜRKARSLAN: “HADİ’DEN BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ”-

Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, müsabakalarda  gençler  kategorilerinde milli takım adına yarışan Adanalı sporculardan Yüreğir Karate Spor Kulübünden Pınar Yalçıntekin altı ,İnce Karate Spor Kulübünden Hüseyin İnce ise bronz madalya elde ettiğini söyledi.

Türkarslan: “Güçlü rakiplerimize rağmen milli takım adına yarışan sporcularımızın başarılı olmaları çok anlamlıdır. Adana olarak başarılarımız devam edecek. Sporcularımızda ki kazanma arzusu üst seviyede. Ayrıca 15-16 Nisan tarihinde Erzincan'da yapılacak olan liselerarası  müsabakalarda madalya ile döneceklerine inanıyorum.  Bu başarılarda en çok emeği olan ve  bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kazım Tekin,İnce Karate Kulübü antrenörü Elif İnce, milli sporcu Pınar Yalçıntekin ve Hüseyin İnce katıldı.