Mehmet Susar Tesisi’nde oynanan haftanın maçından galibiyetle ayrılan Kiremithanespor puanını 15’e çıkarırken, konuk Pozantıspor 12 puanda kaldı.
Hakem Caner Ak’ın yönettiği, her iki takımın taraftarlarının büyük ilgi gösterdikleri karşılaşma geniş güvenlik önlemleri altında oynandı.
Amatör Kümede “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören Kiremithane Spor yatırım yapan iddialı ekipleri arasında yer alıyor.
Baştan sona kadar üstün oldukları kritik maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürdüklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “5 maçta 5 galibiyet alan teknik ekip ile futbolcularımızı kutluyoruz. Kaliteli ve tecrübeli oyuculardan kurulu güçlü bir kadroya sahibiz. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. Ligde her geçen hafta daha iyi futbol oynuyoruz. Gelecek adına yatırım yapan kulübümüz hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Kiremithanespor olarak büyük bir camiaya başarı borcumuz bulunuyor” diye konuştu.