Köprüköyü Eski Baraj Çamlığı’nda yer alan idari bina ile çim saha ve 2000 kişilik tribünün bulunduğu Mehmet Susar’ın isminin verildiği  tesisin açılış töreninin ardından barbekü partisinde spor camiası biraraya geldiler.
Adana Büyükşehir Belediyesi bando takımının yeraldığı törende Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı coşkuyla okundu.
Tesisin açılışını Adana Büykşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ak Parti Adana Milletvekili Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Esnaf Odaları Başkanı Nihat Sözütek, ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz ile MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Şehmus Uçar yaptılar.

GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ KİREMİTHANE
Amatör kümede  “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan  önemli  destek gören ve Türkiye’de projesiyle büyük ses getiren Kiremithanespor yeni sezonda maçlarını kendisine ait bu tesiste oynayacak.
Kulüp Başkanı Av. Veysel Susar, altyapı ve kurumsallaşma başta olmak üzere sportif başarı elde etmek adına yeni sezon öncesi oluşturdukları yönetim ile “Güçlü yönetim, güçlü Kiremithane” parolasıyla yola çıktıklarını açıkladı.
Bu tesisi kendilerine tahsis eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye sonsuz teşekkür ettiklerini belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar konuşmalarına şöyle devam etti, “Yönetim kurulumuzdan sporcularımıza kadar herkes mükemmel uyum içerisinde. Yeni sezonda şampiyonluk yolunda karşılaşmalarımızı kendi sahamızda oynayacağız. Adana’ya ve Türk futboluna yeni bir tesis kazandırmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm spor camiasına ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” 

BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Kiremithane Spor Kulübü’nün bir amatör kulüp olmasına karşılık her yönüyle profesyonel hareket ettiğine değinen Kiremithanespor Kulübü Muhasibi Av. Müslüm Susar, “Bizlere bu yeri tahsis eden sporun ve sporcunun dostu başkanımız Hüseyin Sözlü’ye minnettarız. Bize güvenerek destek verenleri mahcup etmemek için daha fazla çalışıyoruz.
Söz verdiğimiz gibi planlı ve programlı çalışmalarımıza devam ediyoruz. İdari binası, mükemmel çim zemini, aydınlatma sistemi ve 2000 kişilik tribünü ile tesisimizi tamamladık .Sportif başarılardan önce sosyal sorumluluk projeleri ile altyapıya önem veriyoruz. Kiremithane her şeyin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ÖVGÜ
Adana’nın güzide kulüplerindan Kiremithanespor’un kısa sürede kendi imkanları ile yaptığı bir tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “ 2 yıl gibi kısa sürede kendi imkanları ile böyle bir eseri ortaya çıkartan Kiremithanespor Kulübü yönetim kurulunu tebrik ederek kutlamak istiyorum. Gençlerimizin spor yapmaları için böyle güzel tesislerimiz olmalı. Adanamızın bu tesis gibi daha fazla tesise ihtiyacı var.  Bu tesis Adana’ya ve Türk futboluna hayırlı olsun” diye konuştu.
Tesise adı verilen Mehmet Susar günün anısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye plaket takdim etti.