Bu sezon başarılı bir grafik çizerek hedefe ulaşarak taraftarlarını sevindiren kırmızı-siyahlıları konuk etmekten mutluluk duyduklarını belirten Adana’nın ünlü Balık Restoran’ın Çapa Balık İşletmecisi Münir Tabak , “Takdiri ve teşekkürü özünde en çok hak eden husus, çalışarak ve gayret edilerek elde edilen başarıdır. Böylesine başarılı olan ve toplumsal bir proje başlatan Kiremithanespor’u kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
BAŞARI ADANA’YA YANSIMALI
Sezon başında verilen sözlerin yerine getirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kiremithanespor Kulübü Fahri Başkanı Mehmet Susar, “Sporda, birlik ve beraberliğin oluşturulması, başarıların tadına varılması, kardeşliği ve centilmenliği öğrenmeniz en büyük temennimiz. Yaşadığımız bir iki tatsız hadisede bunun aksini görsek de beklentimiz centilmenlik, birlik ve beraberlik havası içinde, başarıya da başarısızlığa da tahammül edebilecek bir nesil olmanız. Başarınız, yalnızca Kiremithanespor’un değil de Adana’nın başarısı olsun. Dileğimiz başarıların devam etmesi ve başarıların devam ederek bunun kentin başarısına yansıması. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.
 
BİRLİK-BERABERLİK ORTAMI
Kendilerine her zaman büyük destekler veren Onursal Başkanları Hüseyin Sözlü’ye teşekkür eden Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “ Sezon başında başlattığımız “Uyuşturucuya hayır, spora evet” kampanyası ile birlikte 1.Amatör Küme’ye çıkarak hedefimize ulaştık.
Bu başarımız  tesadüflere bağlı değil, sezon boyunca çok çalıştık ve inandık. Başta teknik kadro ve oyuncularımızı bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.
Yemeğe Fahri Başkan Mehmet Susar, İşadamı Şehmus Uçar, teknik kadro ve futbolcular ile yazılı-görsel medya mensupları katıldı. Yemeğin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle gece son buldu.