Süper Amatör Küme’de yeni sezona flaş transferler ile girecek olan şampiyonluğun güçlü adaylarından Kiremithanespor’da kalecilerin performansı yüzleri güldürüyor.
Kaptan Mehmet Altunsoy, Kadirhan Çiftçi, İzzet Turgut ve Hazar Efkan Teker giderek artan performansları ile lig öncesi olumlu sinyaller veriyorlar.
 
Yeni sezonda mevcut kadroyu koruyan Kiremithanespor yönetimi, altyapıya olan ilgisini de arttırdı. Kaleci Mehmet Altunsoy bu sezonda da takımın en büyük kozu olması beklenirken, altyapı kalesini koruyan Hazar Efkan Teker ortaya koyduğu performans ile as kalecileri aratmayacak.
 
Şampiyonluk yolunda geçen yıl olduğu gibi yine en büyük işin kalecilere düşeceğini belirten tecrübeli Kaleci Antrenörü Süleyman Dalgıç, “Işıklandırması olan kendi tesisimiz sayesinde daha fazla çalışma fırsatı yakalıyoruz. İnşallah bunu lige de yansıtacağız. Güzel bir ortam var. Ligde de güzel işler yapacağız. Taraftarımız bizi sonuna kadar desteklemeye devam etsinler. Ligde bu takım ve bu arkadaşlarla çok güzel işler yapacağız. İnşallah hep birlikte, yönetimimizle, oyucularımızla ve taraftarımızla çok güzel işler yapacağız” dedi.