Türkiye futbol camiasında gün geçmiyor ki, hakemler tartışılmasın.  Canı yanan kulüp yöneticisi veya teknik direktörü hakemlerin yaptığı hataları dile getirip MHK'yi hedef tahtasına asıyor. Bu amaçla bir çok takımın canı yandı. Hakemlerin bariz yanlı yönetim gösterdiği bir lig izliyoruz ve hiç bu kadar da net olmamıştı.

Gelişmelere hafta hafta bakıldığında sıranın Demirspor'a geldiği görülüyor. Örnek olarak geçtiğimiz hafta oynanan  Kartalspor maçını gösterebiliriz. Bu maçı Balıkesir bölgesinden Aytekin Durmaz yönetti. Ama ne yönetiş! Demirspor'u Kartalspor karşısında 23. dakikada bitirdi ve görevini yerine getirerek ev sahibi takımı galip getirdi.

İşin aslı 'tesadüf mü?' sorusunu öne çıkardı. Tesadüften kasıt, orta hakem Balıkesir bölgesi Aytekin Durmaz'ın Kartalspor'un iç sahada oynadığı 5 maça verilmesi. Buraya kadar iyi ama ilginç olan tarafı Kartalspor iç sahada Aytekin Durmaz ile 5 maça çıktı ve 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu hakemle de hiç yenilmedi.

YÖNETİM NİYE SUSUYOR?

Adana Demirspor'un hakkı aslında aylardır yeniyor. Son Kartalspor maçı ise son damla olarak bardağa damladı. Başta Başkan Önder Serin olmak üzere yöneticilerin neden sustuğunu kimse bilmiyor. Diğer kulüp başkanları ve yöneticilerinin sürekli hakemi konuştuğu ortamda Demirspor yönetiminin suskun kalması iç acıtan diğer asıl konu.

--------------------------------------------------------------------

Burak'tan hakem sitemi...

 

Kartal maçında Ali ile girdiği pozisyon sonrasında kırmızı kart gören Burak Keskin hakeme sitem etti. Burak Keskin,"Pozisyon zaten penaltı değil. Defalarca da izledim. Hadi penaltıyı verdin kadememe zaten Rıdvan giriyor. Aytekin Durmaz, bana nasıl kırmızı kart gösteriyor anlamak mümkün değil.  Pozisyonda Ali, kenidini yere bıraktı. Yani anlayacağınız 3 puan elimizden alındı."diye konuştu.

--------------------------------------

6 Oyuncu sınırda

Şimşek, çok önemli üç maça hazırlanıyor. İlki bu hafta Tavşanlı maçı. Ardından Göztepe ve Samsun karşılaşmaları. Takımda kart sınırında 6 oyuncu var. Sırasıyla; Roger, Erman, Özgür, Burak Akyıldız, Şener ve Berat...Bu oyunculardan Özgür, sakatlığı nedeniyle son üç maçta forma giyemedi. Diğer oyuncular ise teknik heyet tarafından daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldılar.

-----------------------------

Kaptan Erman rekoru eline aldı

Takımda dakika bazında en fazla oynayan oyuncu aylardır Özgür'dü. Bu oyuncunun sakatlanıp takımdan ayrı kalmasıyla rekoru kaptan Erman ele geçirdi. Özgür şimdiye kadar 2.335 dakika forma giyerken Kaptan Erman ise 2.465 dakika mavi lacivertli formayı giydi. Kaptan ayrıca 29 kez ilk onbirde sahaya çıktı. Kaptan Erman, "Önemli olan takımın kazanması. Kim oynarsa oynasın artık bu saatten sonra kazanmamız gerekiyor."dedi.

-------------------------

Tavşanlı mesaisi başladı.

Takımda Kartalspor maçının ardından verilen izin sona erdi. Dün akşam saatlerinde Tavşanlı maçının hazırlıkları başladı. Hafta sonu oynanacak olan Tavşanlı maçı öncesinde tüm oyuncular antrenmana katıldılar. Deneyimli oyunculardan Hüseyin, "Kartalspor maçını artık unutmamız gerekiyor. Artık Tavşanlı maçına odaklanmalıyız. Kazanmamız gereken 3 maç var ve bunları kazanacağız."şeklinde konuştu.