Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ziyarette yaptığı konuşmada, Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor ile oynanacakları maçı kardeş il olan Adana’da yapmak istediklerini söyledi.

Kulüp ile ilgili Vali Mustafa Büyük’e bilgi veren Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı, hedeflerinin Çaykur Rizespor maçından galip ayrılıp üç puanı almak olduğunu söyledi.

Vali Mustafa Büyük ise, futbolda bir rekabetin olduğunu vurgulayarak, şehirlerin yöneticilerin bir araya gelerek, her alanda olduğu gibi futbolda da kardeşliğin tesis edilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kardeş İl Mersin İdmanyurdu takımını Adana’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Vali Büyük, “Taraftarlar takımlarını centilmence desteklemesinin yanında futbolda tatlı bir rekabetin olması en büyük ümidimiz ve arzumuzdur. Bu vesileyle 2014-2015 sezonunda mücadele eden tüm dallarındaki sporcu ve takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı, Vali Büyük’e üzerinde isminin yazılı olduğu 33 numaralı takımlarının formasını hediye etti.