Bir teknik direktör 90 dakikada kaç hata yapar? Teknik direktör Mustafa Uğur, hataları zincir yaptı. Önce 46. dakikada Roger'i oyundan aldı.  Kötü oynayan Erman'ı oyunda tuttu. Nurullah'ı çıkardı kurtarıcı diye Samed'i oyuna aldı. Geçen haftanın iyisi Luiz'i yedeğe çekip takımın kurgusunda oynama yaptı Ve  yenilgi kaçınılmaz oldu.  Ligde son 4 haftadır sadece 1 beraberlik alan Demirspor'da teknik direktör Mustafa Uğur7un koltuğu sallanıyor.

-------------------------------

Roger'i niye çıkardın, Erman'ı niye oyunda tuttun?

Kamerunlu Roger maçın başında bir-iki pas hatası yaptı ama sonradan toparladı. halbu ki teknik direktör Mustafa Uğur, oyunu iyi takip etseydi ortaalandaki sorunun Erman'dan kaynaklandığı görür ve oyundan alırdı. Tam tersi Roger'i oyundan alın genç Berkay'ı kaptan Erman ile eşleştirip Demirspor'un sonunu hazırladı.  Erman, Adanaspor maçında , karşıyaka maçıda da yenilen gollerde büyük hatalar yaptı ama teknik direktör, bilgi yetersizliğinde bunları göremedi.

------------------

Samed'i niye oyuna aldın niye çıkardın?

 

Takımın gole ihtiyacı olduğunda sol önde oynayan Nurullah'ı sürpriz bir şekilde oyundan alıp yerine kurtarıcı olarak Samed'i oyuna aldı. Samed'ten kurtarıcı olur mu? Teknik direktör Mustafa Uğur, Samed'i 53. dakikada oyuna aldı peki neden 71. dakikada niye oyundan çıkardı? Neresinden bakarsanız bakın fiyasko kararlar. takımın gole ihtiyacı olduğunda Samed oyuna girdiği anda Luiz, yedekte oturuyordu. kısacası yine Mustafa Uğur yanlış yaptı.

--------------------------

Karşıyaka'ya 9 hafta sonra hayat verdin

Teknik direktör Mustafa Uğur'un hatalarının sonucunda gülen taraf Karşıyaka oldu. İzmir ekibi Demirspor maçına gelene kadar uzun haftalardır galibiyeti yoktu. Yani Karşıyaka 'nın yüzü  9 hafta sonra Demirspor galibiyetiyle  güldü. Karşıyakalı oyunculara, 'Roger neden oyundan çıkarıldı?' diye sorulan soruyu 'bizde bilmiyoruz ama işimiz kolaylaştı' diye yanıt geldi. Yani bizim hoca yine yapacağını yaptı ve rakibe galibiyeti kararlarıyla armağan etti.

---------------------

Taha'yı sen istedin niye yanında oturttun?

Devre arası transferinde Taha'yı Karşıyaka'dan ısrarla isteyen teknik direktör Mustafa Uğur'dur. Bu oyuncuyada şimdiye kadar şans verdi. Peki bu maçta Taha neden yedekte bekledi. Roger'i oyunda tutup yanına Taha'yı monte etmek doğru bir hamle olacakken, Taha yedekte bekletti ve kötü oynayan Erman'ı oyunda tutmayı tercih etti. Yenilen gollerde de Erman'ın hatalarından kaynaklandığını sadece kenardan takip edebildin Mustafa Hoca...

-------------------------


-----------------------

Demirspor amatör kulüp mü?

Yönetim kurulu balo düzenledi. tarih olarak Karşıyaka maçıyla aynı güne denk geldi. Takım yenildi ve Balo yine yapılmak zorunda kaldı. Ancak, buradaki olmusuzluk Başkan Önder Serin'in Balo'da  top ve formayı açık artırma ile satması idi. Adana Demirspor'un milyonlarca seveni var. Amatör kulüpleri küçümsemiyoruz ama Adana demirspor'un balosunda top ve forma açık artırma ile satılamaz. Ancak sadece böylesi anlamlı forma hediye edilir. Bunu bile yönetim kurulu anlayamadı!

----------------