Adana Demirspor'un zirve yürüyüşü devam ediyor. Bu bağlamda bugün Karşıyaka'yı ağırlayacak olan mavi lacivertliler rakibini yenmek istiyor. Asılnda bugün Demirspor'un ve Demirsporlununun gündemi yoğun. 14.00'da Karşıyşaka maçı akşam ise 72. yıl kutlaması var. Bu bağlamda Demirspor öncelikle Karşıyaka maçını kesienlikle kazanmak istiyor.

ALİ UĞUR AKBAŞ DAVET ETTİ

Demirspor kulübü 2. başkanı Ali Uğur Akbaş, tüm herkesi önce maça sonra baloya davet etti. Ali Uğur Akbaş,"Çok önemli çizgiden geçiyor. takım halinde zirvede kalmak istiyoruz. Bunun için Karşıyaka engelini geçmek zorundayız. Ardından da akşam 72. yıl balomuz var. Tüm Adanalıları davet ediyorum. Hep beraber birlik olalım."dedi.



Nurullah kritik gollere imza attı

 

Adana  Demirspor'a ara transferde Mersin'den alınan Nurullah, kritik gollere imza attı.  İlk golünü Torku Konyaspor'a karşı atan ve üçüncü yani beraberlik golünü atan nurullah, devamında ise Adanaspor maçında ilk onbirde sahaya çıktı ve 3. dakikada Tolgan'ı avladı. Takım arkadaşlarıyla beraber tüm tribünleri sevince boğan Nurullah, bundan sonraki haftalar için tecrübesini yine takımına yansıtacak. Başarılı oyuncu,"Zirve yürüyüşümüz devam edecek."dedi.

---------------------

Mustafa Uğur uyardı

Takımın teknik patronu Mustafa Uğur, oyuncuların dün son kez uyardı. Karşıyaka'nın önemli bir takım olduğuna dikkat çeken Uğur,"Ligde her bir takım önemli ve ciddi. Bu anlamda maçlarda çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Adanaspor maçındaki performansımız çok iyiydi. Bu mücadelenin daha fazlasını istiyorum. Bunu başaracağız."şeklinde konuştu.

------------------

Mürvet Sezer düdük çalacak

 

Karşılaşmayı Giresun bölgesinden Mürvet Sezer yönetecek. 14.00'da başlayacak maçta tribünlerin dolması bekleniyor.  Takımda Hüseyin ile Yusuf sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayacak. Bu arada Disiplin kurulu Demirspor'a 6 Bin tl ceza verdi.