Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumlusu Naci Heybeli, Kazım Bozan ile Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu İmam Gazali Hıradağı’nın da katıldığı ziyarette otobüs kooperatif başkanları da hazır bulundu.

Adana Demirspor Kulübü’nün düzenlediği ziyaretten büyük onur duyduklarını dile getiren Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göger, “Bu sezon çok iyi bir teknik ekip ve futbolcu kadrosuna sahip olan Adana Demirspor’umuzu gururla takip ediyoruz. Ulu çınarımızın hak ettiği yer olan süper lige çıkması adına başta sivil toplum örgütlerimiz ve iş adamlarımızı maddi ve manevi anlamda destek olmaya çağırıyoruz. Yönetim Kurulu olarak tüm otobüs kooperatif başkanlarıyla bir araya gelip Demirspor’umuza maddi destekte bulunma kararı aldık. Önümüzdeki günlerde basınımızın önünde tarihi kulübümüze söz verdiğimiz maddi desteği yerine getireceğiz. Tüm Adana’nın bu anlamda kenetlenmesini istiyoruz. Biz burada yaşıyor ve burada kazanıyorsak, Adana Demirspor’a da destek olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Başkan Göger ve otobüs kooperatif başkanlarının sıcak yaklaşımından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Aydoğdu, destekleri için de teşekkür etti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da, çok güçlü ve büyük bir camiaya hizmet vermek için göreve geldiklerini ifade ederek, “Dostluk ve güler yüzlü insanlar görmek çok güzel şeylerdir. İşte biz bu iki ortamı da burada gördük. Sizlerin vereceği destekle Adana Demirspor’u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.