Adanaspor basketbol takımının ekonomik sorunlarına bir çözüm bulmak amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Tevriz Dura ile yöneticilerin yolu bu kez yedek parça sektöründe bulunan ve Adanasporluluklarıyla ün kazanan Özçete firmasına düştü. Başkan Dura genç işadamları İlhan ve Ali Özçete”ye kulübün geldiği durumu ve bu sezon yapılması gereken konuları aktardı

Başkan Dura Adana”dan gerekli ilgi ve alakayı görmediklerini, ellerinden gelen çabayı harcayarak kenti erkekler basketbol 2.ligine taşıdıklarını söyleyerek “Valimiz İlhan Atış konuyla ilgileniyor. Tek maddi yardımı ise Büyükşehir Belediyesi meclis başkanvekili Mustafa Tuncel”den görüyoruz. Bu kentin Beko Basketbol liginde olmaması büyük eksiklik” diye konuştu.

Bu arada Özçete Otomotiv adına görüşlerini açıklayan İlhan ve Ali Özçete ise “biz Adanasporluyuz. Basketbol takımımızın 2.lige çıkmasından dolayı mutluyuz. İnşallah bu sezon hem futbol takımımız, hem de basket takımımız l.lige çıkabilir. Basketbol takımı için ise neler yapabiliriz diye kendi aramızda konuşuyoruz. Elimizden gelen çabayı harcayacağımızı şimdiden söyleyebiliriz”şeklinde konuştular.