Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 4. olağan genel kurulu Ankara’da yapıldı ve başkanlığa yeniden Birol Aydın seçildi. Olağan genel kurula 292 delegeden 201’i katıldı ve 190 oy alan Birol Aydın 4 yıllığına yeniden göreve geldi.

Tek liste halinde girilen olağan Genel Kurul’da, Adana Ayas Koleji Kurucusu, Ayasspor Kulübü Başkanı ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baş’ın yanı sıra Adanalı Ömer Osmlan Yanık ile Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da yönetim kuruluna seçildi.

İlk kez tek aday ile gidilen seçimlerde, Birol Aydın Başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Efkan Korkmaz, Saadettin Akçı, Aydın Koç, Osman Akdemir, Can Dağaşan, Metin Toraman, Mustafa Baş, Ali İhsan Yıldırım, Ömer Osman Yanık, Mehmet Almalı,

Yeniden Başkanlığa seçilen Başkan Birol Aydın yaptığı konuşmada, yeni dört yıllık süreçte hedeflerinin daha çok sporcu ve aileye ulaşmak olduğunu belirtirken şöyle dedi:

“Bu güne kadar yaptıklarımız gelecek için yapacaklarımızın teminatıdır. Camia olarak bugün buradayız. Ailelerimiz bize tekrar görev verdi. İlk olarak Özel Sporcularda tek aday olarak seçime girdik. Bu gösteriyor ki, özel sporcuların kalbi tek yumruk olarak atıyor. Yeni hedefler ve yeni umutlara yelken açtık. Özel sporcuların hiçbirini evinde bırakmayacağız. Buradan sesleniyorum, artık hepinizi salonlarda görmek için elimizden geleni yapacağız, Bugün buraya gelen ve bu camiaya destek veren tüm delegelere, kulüplere ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum.”