Adana Demirspor'da maddi sıkıntıların aşılması için çalışmalar devam ediyor. Demirspor yönetim kurulunun Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etmesinin ardından çalışmalara start verilirken, ilk toplantı geçtiğimiz günlerde Aytaç Durak tesislerinde yapıldı.
Başkan Levent Özveren'in de katıldığı toplantıya tüm yöneticiler katılırken, Vali Yardımcısı Halis Aslan'ın da çalışmaları yakından takip etmesi yöneticileri iyice umutlandırdı. Bilindiği üzere yönetim kurulu Vali Coş'tan çalışmaları yakından takip etmesi için Valilikten bir isim istemişti. Vali Coş da Vali Yardımcısı Halis Aslan'ı görevlendirdi.
Hasta yatağından kalkıp toplantıya katılan Başkan Levent Özveren, gelinen noktayı değerlendirdi. Özveren'ın değerlendirmesi şöyle:
YOL KATETTİK
Toplantı yaptık. Çok olumlu geçti. Valimiz Hüseyin Avni Coş'un görevlendirdiği Vali yardımcımız Halis Aslan'ın da toplantıya katılması çok önemliydi. Genel durumu masaya yatırdık. Diğer arkadaşlarla konuyu masaya yatırdık ve üzerinde çalışıyoruz. Bi hayli hol aldık. Çalışmalarımızın devamında hazırladığımız raporu Sayın Aslan'a sunduk. kendileri de bu raporu Valimiz Hüseyin Avni Coş'a teslim edecek. Artık ben de hasta olmama rağmen 2-3 saatimi burada mesai harcayacağım.
ADAN BU İŞE EL ATMASI GEREKİYOR
Valimiz Hüseyin Avni Coş ile Zihni Aldırmaz başkanımızın Demirspor konusunu sahiplenmesi çok önemli. Gelecek adına işlerin daha iyi olacağının göstergesidir. Böyle katılımcı bir şekilde ilerlersek arkamızda soru işareti kalmaz. Bu işe tüm Adana'nın el atması gerekiyor. Gelsinler bizi görsünler. Ne yapıyoruz incelesinler. Gelene-gidene baksınlar. Hesaplara baksınlar. Maliye'den hatta emniyetten de bir görevli keşke yönetime girse. Daha şeffaf oluruz.
DEDİKODU DEMİRSPOR'A ZARAR VERİYOR
Artık kulübümüz belli bir yere gelsin. Tüm bu çalışmalarımız heba olmasın. Kalıcı gelir konusunda umudum var. Burada yapılacak iş belli. Ancak böyle çalışırsak başarırız. Ancak insanların yine ağzı durmuyor. Dedikodu yapıyorlar. Ciddi bir holding ile görüştük. Herşey olumlu gidiyordu fakat biri çıkıp onlara -ne işiniz var demirspor ile - deyince iş bozuldu. Burada ben zarar görmüyorum Demirspor zarar görüyor. Bizim gönül verdiğimiz bir kulüp. sevgisi ayrı. Bakın ben hastayım ve yatmam gerekiyor ama kalkıp buraya geldim ve çalışmalara  katıldım. Dedikodu yapmasınlar biz başarılı oluruz.
--------
U 18 galibiyet peşinde

Adana Demirspor U-18 takımı yarın deplasmanda oynayacağı Ankaragücü
maçına galibiyet düşüncesiyle hazırlandı. Son karşılaşmasında Koya Şeker
engelini 1-0’lık skorla kayıpsız geçen Mavi-Lacivertli ekip, bu maçı da kazanıp
ligdeki çıkışını devam ettirmek istiyor.

Adana Demirspor U-19 takımının tecrübeli Antrenör İbrahim Çolak,
Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ve galip gelebilmek adına
ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Çolak, “Geride bıraktığımız
haftada Konya Şeker önünde ortaya konulan futbol ve alınan galibiyet
bizleri mutlu etmiştir. Ligdeki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bunun
için Ankara deplasmanından şartlar ne olursa olsun galibiyetle dönmek için
varız” dedi.
----

Tatil başladı
Adana Demirspor'da son oynanan kupa maçının ardından dün yapılan sabah idmanıyla birlikte Demirspor'da tatil başladı. Bu haftayı BAY olarak geçirecek olan mavi-lacivertlilerde teknik direktör Durmuş Ali Çolak, oyuncularına iki gün izin verdi.
Pazartesi günü toplanacak olan Adana Demirspor takımı, diğer hafta sonu oynanacak olan Çankırı maçının hazırlıklarına başlayacak. Özellikle kupa maçındaki futbol ve galibiyet genel olarak moral verdi.
----

Durmuş Ali Çolak motive ediyor
Oyuncularını sürekli olarak motive eden takımın teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, tatil öncesinde yaptığı konuşmada,"Sizlere güveniyorum. dolayısıyla tüm camia inanıyor ve güveniyor. Hep beraber ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz."dedi.
Çolak, daha sonra, "Zorlu lig sürecinden geçiyoruz. Bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bunları düşünmeden mücadele ediyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu süreci az hatayla aşmamız gerekiyor. "dedi.
----
Bugün tek maç var
Adana Demirspor'un bay olduğu bu hafta grupta bugün tek maç var. Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanacak maçta 1461 Trabzon takımı 13.30'da Mardinspor'u ağırlayacak.
Yarın oynanacak diğer maçlar ise şöyle:
Fethiye-Altınordu
Beypazarı-Körfez
Denizli Bld. -Adıyaman
Sarıyer-Çankırı
Ünye- kızılcahamam
Kırklareli- Eyüp
Alanya-Bandırma
---

Kaptan takımına inanıyor
Demirspor'un kaptanı Metin Aktaş'tan takım arkadaşlarına güvenoyu. Takımın iyi bir çizgi yakaladığını ancak son iki maçta istenilen sonuçları alamadıklarını belirten Kaptan Metin Aktaş,"Kupa maçında görüldü ki iyi takımız. Ligde de yine çizgi yakalayacağız."dedi.
Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini anlatan Metin Aktaş,"Diğer hafta Çankırı deplasmanına gideceğiz. Yeni bir başlangıç yapacağız. Buna inanıyoruz. Çankırı ve Adıyaman maçının ardından devre arası geliyor. 6 Puan yapıp rakiplerin ne yapacağına bakacağız."diye konuştu.