Engin Korıkır,”Demirspor camiasını beğenirim. Taraftarını çok beğenirim. Şurada 10 bin kişiye oynadık. Play off maçlarını izledim. Benim haddim değil ama taraftar Demirspor’a sahip çıkmalı. Bakın pırıl pırıl bir futbolcu topluluğu var. Destek verilirse iyi yerlere gelir.” Diye konuştu.


Maç sonu değerlendirme yapan Demirspor’un teknik direktörü Osman Özdemir,”Rizespor deneyimli bir ekip. Geçen yıl bu takım şampiyonluğa oynadı. Mazeret değil ama çok yeni bir ekibiz. Kesinlikle zevkli bir mücadele oldu.  Demirspor olarak rakibe yanıt verdik. Tek dezavantajımız iki kez geriye düştük. Bizim zamana ihtiyacımız var.  Boluspor ve Rizespor bu ligin güçlü takımları. Yavaş yavaş istikrarı yakalayacağız.”dedi.

 

60-70 Dakika geride oynadık

 

Demirspor  kaptanı Erman, 90 dakikanın 60-70 dakikasını geride oynadıklarını söyledi. Erman,”5 Ocak stadına ilk kez çıktık. Seyircimize iyi bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Ancak her geçen hafta daha iyi olacak. Bundan yana kimsenin şüphesi olmasın. Takım halinde bazı aksaklıklarımız olabilir ama bunları da aşacağız.” diye konuştu.

 

Milli takım arasını değerlendireceğiz

 Takıma Fenerbahçe’den kiralık olarak transfer edilen Berkay, 90. dakikada Erman Özgür’ün yerine oyuna dahil oldu. Genç futbolcu “Oyundan kopmadık. İki kez geriye düştük ama yeniden toparladık. Sadece galibiyet golünü atamadık. 1 Puanın ardın Milli takım  arasını çok iyi değerlendireceğiz. Yeni takımız ve her geçen gün daha da iyi olacak.” Şeklinde konuştu.

 

Taraftar protesto etti

 

Adana Demirspor bu sezon seyircisinin karşısına ilk kez Çaykur Rizespor maçıyla çıktı.  Ancak taraftarlar  maç başlamadan önce yönetim kurulunu protesto ettiler. “Yönetim istifa” sloganını atan taraftarlar maç boyu susmayı tercih ettiler. Maraton tribünü de susunca  sadece kapalı tribünün sağ tarafındaki taraftarlar tezahuratta bulundu.  Kısacası 10 bin taraftarın büyük bölümü yönetimi protesto etti. Ancak maç öncesi ve sonrası futbolcuları yanlarına çağırdılar.