Maçın ardından taraftarlar genel olarak teknik direktör Mustafa Uğur ve kaleci Ramazan'a tepki gösterdiler. Özellikle Demirspor 5-4 öndeyken 89. dakikada ramazan Kurşunlu'nun üzerine gelen topu elinden kaçırıp filelelere gitmesine engel olamaması tribünlerde gerilimi artırdı. Racmazan Kurşunlu, arkadaşlarıyla saha içinde vedalaşıp soyunma odasına girdi.

Play-off'a kalacağız


Adana Demirsporlu Nurullah Kaya, gelgitlerin yaşandığı bir karşılaşma olduğunu kaydederek, “rakibin skor avantajı sağladığı durumlar oldu. Tabi iki takımının da kazandığında avantaj sağlayacağı bir mücadeleydi. Saha içindeki mücadeleden biz çok memnunuz. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece istediğimizi ele geçirip istediğimiz gibi bitireceğiz ligi” dedi.




 

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin

Takımın sol bek oyuncusu Kerem Can Akyüz, Bucaspor maçının önemine dikkat çekerek, “Bucaspor Play-off’taki en büyük rakiplerimizden bir tanesi. Bu maçın tek sonucu olacağını düşünüyorduk. Kendi adımıza galibiyet istiyorduk. Bunu da yansıttığımızı düşünüyorum sahaya. İzlenme açısından iyi oldu. Bizim açımızdan iyi olmadı, çünkü 3 puan istiyorduk” ifadelerini kullandı.

------------

5-5'ken oyunun bitmesini istedim

Bucaspor’lu Alpaslan Erdem, maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu; “Açıkçası 5-5’ten sonra maçın bitmesini istedim. Bir golü daha kaldıramazdı herhalde kalbimiz. İki takımı da tebrik ediyorum. Keyifli bir maç oldu. Hedefimiz ilk 6 olduğu için buradan puanlar almak önemliydi” şeklinde konuştu.