Turuncu-beyazlı ekip, Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Qarabağ Ağdam’da forma giyen santrafor oyuncusu Reynaldo dos Santos Silva 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
28 yaşındaki Reynaldo, sol kanatta ve santrafor mevkiinde görev yapıyor. Brezilyalı forvet, Nautico takımında forma giydikten sonra Belçika’nın güçlü ekiplerinden Anderlecht, Westerlo, Cercle Brugge takımlarında oynadı. Reynaldo, Qarabağ Ağdam’da 4 sezon forma giydi.  Sambacı bu sezon Qarabağ'da 14'ü ilk 11, 21 maçta görev alırken 6 kez rakip ağları havalandırdı. 

Reynaldo,” Burada başarılı işler yapmaya geldim”
Adanaspor’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Reynaldo şunları söyledi: “ Adanaspor köklü bir camia. Burada olduğum için çok mutluyum. Uzun yıllar Azerbaycan’da yaşadım. Türkiye’ye yabancı değilim, ikisi de kardeş ülke. Burada başarılı işler yapmaya geldi. Başkanımız Bayram Akgül ve transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Adanaspor’da Kasımpaşa mesaisi sürüyor
Adanaspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma koordinasyon çalışmasıyla başladı.  Turuncu-beyazlılar antrenmanın ana bölümünde taktik oyun oynadı.  Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman 1 saat 5 dakika sürdü.
Öte yandan turuncu-beyazlı futbolculara antrenman öncesi vücut kitle indeksi ölçümleri yapıldı. Adanaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın saat 16:00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.