Mavi-lacivertli takımın cezası nedeniyle sadece bayanlar ve çocuklardan destek alarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasına çıkarak 3 puanı aldıklarını kaydeden Kamerunlu futbolcu, “Takım olarak her şeyin farkındayız. Hedefimiz belli. Galip geldiğimiz bir müsabakayı unuttuk. Deplasmanda Cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağımız 1461 Trabzon maçında da hedefimiz aynı olacak. Adana’ya galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Takımda hem yerli hem de yabancı oyuncuların çok güzel bir kaynaşma ortamı içerisinde olduğunun altını çizen Dorge Rostand, “İlerleyen haftalarda taraftarlarımıza muhteşem, zevk dolu bir Adana Demirspor seyri sunacağız. O büyük taraftarımızın desteğiyle şampiyonluğa uzanacağız. Yönetimi, taraftarı ve futbolcusunun şampiyonluğa kenetlendiği bir camiaya hizmet vereceğim için çok mutluyum” diye konuştu.

1461 TRABZON MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Adana Demirspor’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından hemen sonra 1461 Trabzonspor müsabakasının hazırlıklarına başlandı. Mavi-lacivertliler, Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde çok büyük titizlik içerisinde sürdürüyor. Mavi-lacivertli kafile Cuma günü saat 12.50’de havayoluyla Trabzon’a gidecek.