Kupa maçında Amatör Dersim62 spor'u bile zar zor yenen ve uzun süredir çok kötü futbol ve kötü sonuçlar alan Adana Demirspor, Altay Deplasmanında 10 kişi kalan rakibini de yenemeyerek 3- 0 skoru kabullenmek zorunda kaldı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın da kötü futbola rağmen hocaya "Hocamı alıp giderim" diyerek sahip çıkması da Adana Demirspor'daki kötü gidişin nedenlerinden oldu. Maçlara iyi hazırlanmayan, oyun kurgusu denen bir sisteminin olduğu bile şüpheli olan Adana Demirspor böylece çok büyük paralara rağmen sıradan takım muamelesi gördü. Şimdi Adana Demispor'un gerçek taraftarı Başkan Sancak'ın Adana Demirspor camiasına dediği "Sabredin" söylemini ne zamana kadar sürdüreceğini merak ediyor. 

45 Dakika 10 Kşi Kalan rakibine bile 3-0 yenilen Adana Demirspor'un bir dokunuş olmadan hala Süper Lige çıkıp çıkmayacağını da yine gerçek Adana Demirspor taraftarı merak ediyor. 

***
Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Altay ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Altay 3-0 kazandı.

Maçtaki golleri 8 ve 90'ıncı dakikalarda Paixao ile 55'te İbrahim Öztürk attı. Ev sahibi ekipte Özgün Özkaya maçın 44'üncü dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Adana Demispor'a teknik heyetinden daha çok inanan Adana Demirspor taraftarı İzmir deplasmanında yine armasını taşıyan takımını yalnız bırakmadı.