Sarıçam Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek, Genel Sekreter Fatih Göktaş, Teknik Direktör Salih Arıyürek ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Sporun birçok branşta gençlere spor yapma imkânı tanıdığı belirterek,”2015-2016 sezonunda kulübümüzün U-19 futbol takımı Adana ‘nci Kümede şampiyon olarak 1’nci Kümeye yükselme başarısını göstermiştir. Bu sportif başarı gençlerimizin geleceği açısından da önemli bir duruş olacaktır. Hepsini kutluyorum.”dedi.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, takımın kanmış olduğu başarının kendisini son derece mutlu ettiğini kaydedip,”Başarıda emeği geçenleri kutluyorum.  Siz gençlerden bu başarının devamını bekliyorum. Belediye olarak her zaman sporculara destek veriyoruz. Sarıçam Belediye Spor Kulübümüzde değişik branş dallarında birçok başarılara imza attılar. Kulübümüzü hem Adana’da hem de Türkiye genelinde başarı ile temsil ettiler. Sizden yükselmiş olduğunuz 1. Kümede de başarı bekliyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Sarıçam Belediye Spor Teknik Direktörü Salih Arıyürek ve takım kaptanı Hasan Ali Aktaş Başkan Bilal Uludağ’a kazanılan şampiyonluk kupası ve  karakalem çalışması olan bir portre resmini, Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek’e de yine bir karakalem resmini hediye ettiler.