Avrupa Badminton Şampiyonasında 2. olan Adana Fitline Spor Kulübü sporcusu Narin Uluç, Milli Takım Antrenörü Muzaffer Akyiğit ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

 

BAŞKAN KARALAR'DAN KUTLAMA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, engelli olmanın başarıya engel olamayacağını belirtirken başarısından dolayı Narin Uluç'u tebrik etti. Karalar,"Başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ederken şunu belirtmek isterim ki; hiçbir engel başarıya engel değildir. Bunu siz bir kez daha tüm Avrupa'ya ve dünyaya gösterdiniz. Burada bir nebzede olsa bizim emeğimiz var ise bundan onur duyarız. Bizim bir şekilde destek verdiğimiz arkadaşımızın derece alması bizi çok mutlu etti. Azim ve kararlı olmak inançla birlikte tüm başarıları getirir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi 'Milleti Kurtaracak Yine Milletin Azim ve Kararlılığıdır' sizi ve antrenörünüzü kutluyor, başarılarınızın devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN KARALAR'A TEŞEKKÜR

2 kez Türkiye 2'ncisi ve bir kez Avrupa 2'ncisi olan Bedensel Engelli Badminton Sporcusu Narin Uluç,  desteklerinden dolayı Başkan Karalar'a teşekkür etti. Uluç,"Biz bu sporu tekerlekli sandalye ile yapıyoruz. Bizim ayaklarımız tekerlekli sandalyelerimiz. Avrupa'da da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu anlamada bize göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim“şeklinde konuştu.