Osman Yereşen Tesislerinde bir araya gele teknik heyet ve futbolcular akşam saatlerinde çime çıkarak haftasonu 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak  M.Alanyaspor karşılaşmasının ilk çalışmasını yaptı.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra tempolu düz koşu ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular dar alanda maç yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.
Öte yandan turuncu beyazlılar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. TFF resmi internet sitesinde yer alan ibare bu şekilde;
ADANASPOR A.Ş. Kulübü'nün 24.04.2016 tarihinde oynanan GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-ADANASPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.


Eyüp Arın’dan tebrik mesajı

Adanaspor’un simge isimlerinden alt yapı sorumlusu Eyüp Arın camianın şampiyonluğunu kutlayarak, tebrik etti. ‘’ Bu kulübü sahiplenen ve iflas masasından bu günlere getiren Sn. Başkanımız Bayram Akgül ve Başkan yardımcımız Hamza Akgül’ü, Değerli yönetim kurulu üyelerimizi daha sonra Adanaspor’umuzun teknik direktörü Engin İpekoğlu’nu ve yardımcılarını bizlere yaşattıkları bu gururdan ötürü tebrik ederim.