Bu kez, altyapıdan yetişen sporcular 7 şampiyonluk ve 3 birincilik aldılar. Sporcuların başarısı kulüpte pasta kesilerek kutlandı, sporculara hediyeler verildi.
Türkiye Tenis Federasyonu’nun ATDSK’da düzenlediği 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda 1’inci grupta Ata Türkeli, 4’üncü grupta Yağız Ünal, 6’ncı grupta Halil Arman Andırın şampiyon, 3’üncü grupta Okyanus Akaydın ve 5’inci grupta Ege Büyüktaş ikincilik kupası aldılar. Mersin Tenis Kulübü’nde yapılan 10 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nda ise Yiğit Ünal, Utku Kerem Biberli, Didar Özdemir ve Mustafa Yenice gruplarında şampiyon oldular, Bartu Oral da ikincilik kupası aldı.
Kulüp sporcularının elde ettikleri 7 şampiyonluk ve 3 ikincilik kulüpte düzenlenen törenle kutlandı. Kutlama pastası kesildi, sporculara hediyeler verildi. Sporcuları kutlayan ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik, “Tenis zor ve özveri isteyen bir spor. Bu zorlu yolda Türkiye’nin 1 ve 2 numaralı tenisçilerini altyapısından çıkaran ATDSK’da yeni ve başarılı raketleri yetiştirmenin çabası içindeyiz. Hedefimiz altyapıdan yeni tenisçiler çıkarmak, milli takıma, Türk tenisine yeni sporcular kazandırmak. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızla bu hedefimize sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.