Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün davetlisi olarak Karaisalı’ya gelen eski milli futbolcu ve MHP MKYK Üyesi Saffet Sancaklı, Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylasına geldi. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu tarafından karşılanan Saffet Sancaklı Kızıldağ Yaylasında Subattığı Aytaç Durak tesislerinde Yağbsanspor- Çakallı 78 Spor Takımlarının final karşılaşmasını izledi. Maçtan önce iki takımın futbolcuları ve hakemlerine birer buket çiçek veren Saffet Sancaklı, daha sonra Sözlü ile birlikte maçın başlama vuruşunu yaptı.
  Final maçında Yağbsanspor’u 3-1 yenen Çakallı 78 Futbol takımını kutlayan Saffet Sancaklı, şampiyon takımın kupasını verdi.
  Sancaklı, Yılmaz, Sözlü, Aslan ve İzgioğlu ayrıca her iki takımın futbolcularına da birer madalya taktılar.
  Karaisalılılar Derneği tarafından düzenlenen Hikmet Kebap 2014 Mahalleler arası futbol müsabakasının final karşılaşmasını ve kupa törenini ayrıca MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz ile çok sayıda taraftar izledi.
 
FOTOĞRAFLI:
Saffet Sancaklı Kızıldağ Yaylasında Subattığı Aytaç Durak tesislerinde Yağbsanspor- Çakallı 78 Spor Takımlarının final karşılaşmasını izledi. Maçtan önce iki takımın futbolcuları ve hakemlerine birer buket çiçek veren Saffet Sancaklı, daha sonra Sözlü ile birlikte maçın başlama vuruşunu yaptı.