Taraftar ve iç saha avantajını iyi değerlendirmek istediklerini söyleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bütün hazırlıkları galibiyet hedefiyle yaptıklarını belirtti.

Sözeri, ‘’Şanlıurfaspor maçını çıkış karşılaşması olarak görüyoruz. Bu maçın hazırlıklarını da oyuncularımızla en iyi şekilde yaptık. Biz de dahil herkes iyi sonuçlar istiyoruz. Ancak zaman zaman inişli çıkışlı grafikler olabiliyor. Bu maçı taraftarımızın önünde 3 puanla kapatıp Milli maç arasına hem moralli hem de galibiyetle girmek istiyoruz. Liderin 10 puanda olduğunu görüyoruz ve şu anda kaybedilmiş hiçbir şey yok. Bu ligde herkes herkesi yenebilir gerçeği var. Her maça bu mantaliteyle hazırlanıyor ve her rakibe saygı duyuyoruz’’ dedi.


‘CAMİAMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ’

Oyuncuların tüm hafta boyunca antrenmanlarda başarılı bir performans gösterdiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam şöyle devam etti;

‘’Şanlıurfaspor maçına da her zamanki gibi aynı ciddiyet ve hırsla hazırlandık. Geçen hafta aldığımız ilk mağlubiyeti Şanlıurfaspor karşılaşmasıyla unutturmak istiyoruz. Bütün oyuncularımız, camiamız,yönetimimiz ve teknik heyet olarak zorlu 90 dakikaya hazırız. İnşallah maçı da en iyi şekilde oynayıp güzel bir sonuçla bitirmeyi planlıyoruz.’’


SÖZLÜ TAKIMLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Bu arada Kulüp Başkanı Sedat Sözlü takımın antrenmanını izleyerek Erkan Sözeri ile sohbet ederek takım hakkında bilgi aldı. Teknik heyet ve oyunculara güvendiklerini anlatan Sözlü, Şanlıurfaspor maçıyla galibiyet serisi yakalayacaklarına inandığını söyledi.

Adana Demirspor-Şanlıurfaspor maçı 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Zorlu 90 dakikada Bülent Birincioğlu düdük çalacak.