Hadi, Muay Thai’de Avrupa üçüncüsü, Kick Boks’ta Avrupa Şampiyonluğu bulunan ve Malezya’da yapılacak Dünya Muay Thai Şampiyonası, hazırlık kampına davet edilen Elif Sarıgüney ile antrenörü Hasan Aykol’u makamında kabul ederek, hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Başarılı sporcu ve kulüpleri her koşulda desteklediklerini ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kentimizde uzak doğu sporlarına büyük bir ilgi var. Muay Thai ve Kick Boks’ta ulusal ve uluslararası düzeyde önemli başarıları bulunan Elif Sarıgüney’i yakından takip ediyor ve destekliyorum.  Kentimizin ve ülkemizin adını duyuran sporculara tüm olanakları seferber edeceğiz. Son 3-4 yıldır önemli başarılara imza atan Elif Sarıgüney’in 1-10 Mayıs tarihleri arasında Malezya’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’na Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hazırlanan milli takım kampına davet edilmesi bizleri gururlandırdı. Elif Sarıgüney’in Malezya’da başarılı olacağına inanıyorum. Antrenörü Hasan Aykol ve ailesine de teşekkür ederim.”

Muay Thai Bölge Antrenörü Hasan Aykol, program içinde sistemli çalıştıklarını, Elif Sarıgüney’in performansının zirvesinde olduğunu, Malezya’dan madalya ile döneceğine inandığını belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

-ESENDEMİR: “İL SPOR MÜDÜRÜ HADİ SPORCUNUN HALİNDEN ANLIYOR”-

Ziyaret sırasında hazır bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, eski milli atlet olan Fazlı Bayram Hadi’nin sporcunun halinden çok iyi anladığını, destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Esendemir, Adana’nın sesini duyuran Avrupa Şampiyonu Elif Sarıgüney’e kendisinin de manevi olarak destek verdiğini, Adana’nın sporda marka kent olma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiğini, spor medyasının başarılı çalışmalara desteğin süreceğini belirterek, başarılı sporculara babalık ve yol gösterici olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’ye şükran borçları bulunduğunu ifade etti.