Adana, İzmir ve Tarsus’ta yapılan turnuvada Başkan Ali Refah Keskin ile birlikte kulübün senyör tenisçileri 5 birincilik, 13 ikincilik elde ettiler.
Türkiye Tenis Federasyonu’nun ATDSK 10000 TL Ödüllü Kategori 1 Senyör Tenis Turnuvası, Murat Aslantaş’ın başhakemliğinde yapıldı. ATDSK kortlarındaki turnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muğla, Niğde ve Sivas’tan 136 oyuncu katıldı. Çekişmeli geçen maçlarda ATDSK sporcularından Nasrettin Yıldız ve İncihan Yengüner teklerde şampiyon oldular, Serdar Özbarlas da çiftlerde şampiyonluk kupasını aldı. Teklerde İbrahim Kaya, Yunus Hakan Binöz, Binnaz İzgi, Şengül Keskin ve Ferhat Akkaya, çiftlerde ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ile Nasrettin Yıldız, İbrahim Kaya, Semra Taşucu ve Binnaz İzgi ikincilik kupası kazanan tenisçiler oldular. Başkan Keskin, İzmir’de katıldığı Dunlop Serisi 10000 TL Ödüllü Kategori 2 Senyör Tenis Turnuvası’nda da 35+’da ikincilik elde etti. Tarsus’ta yapılan turnuvada ise Tek Erkekler 40+’da Yunus Binöz birincilik, Fırat İzgi ikincilik, Tek Bayanlar 50+’da İncihan Yengüner birincilik, Tülay Sanrı ikincilik kupasının sahibi odular.
Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, “Gerek performans oynayan, gerek veteran sporcularımız turnuvalarda üstün başarı gösteriyorlar. Bu başarı grafiğinin artması tabi ki hedefimiz. Bu başarılarımızın yanında ise en büyük arzumuz altyapıdan Türkiye’ye mal olacak yeni tenisçiler çıkarabilmek. Bunun için de yatırımlar yapmayı sürdürüyoruz” dedi.