Gençlik Hizmetleri Tesislerden Sorumlu  Şube Müdürü Mustafa Uyanık, 11 yıl önce hizmete açılan Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nun zemin parkelerinin eskidiğini, gerçekleştirilen ihale sonucunda zemin parkelerinin tamamen değiştirilmeye başlandığını söyledi.

 Uyanık, Akdeniz Oyunları nedeniyle soyunma odaları,duş,tuvalet ve diğer birimlerin tamamen yenilendiğini anımsatarak şöyle devam etti

“Yüreğir Serinevler Spor Salonu,  Menderes Spor Salonu’ndan sonra en fazla değerlendirdiğimiz tesislerin başında geliyor. 11 yıldır hizmet veren tesisin Akdeniz Oyunları nedeniyle her tarafı değiştirilmesine rağmen zemin parkeleri değişmemiştir. Her alanda faydalanmayı düşündüğümüz salonun parkelerin bir bölümü kabarma yapmıştı. Bu durum sporcuları tehlikeye sokacak duruma gelmişti. Bu yüzden parkelerin tamamen değişimini sağladık. Yüklenici firma iki ay içerisinde tamamen parkeleri değiştirerek bize teslim edecek. Böylece Çukurova Bölgesi’nin en iyi salonuna sahip olacağız.”

Uyanık, 2 bin 500 kişilik tribünü bulunan Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nun yeni sezonda okul ve kulüplerin salon branşında daha verimli kullanmaları için her kolaylığı sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.