Adana Demirspor, TFF 1. Ligde zor günler geçirirken 7 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da hayati öneme sahip bir müsabakaya çıkacak. Türkiye’nin en ateşli taraftar grubuna sahip olan Adana Demirspor kendi evinde kendisi gibi alt sıralarda mücadele eden Denzilispor’u ağırlayacak. Maç saatinin mesai saatine denk gelmesi taraftarın maça ilgisini olumsuz etkileyeceğinden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye çalışanlarından müsabakaya gitmek isteyenlere izin verilebileceğini söyledi. Başkan Karalar resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada;  “Şehrimizin iki güzide kulübünden Adana Demirspor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı kritik maç için kamuoyunun ve çalışanlarımızın yoğun talebi sonrası maç için bilet alan personelimiz Çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor–Denizlispor maçı için izinli sayılacaklardır” ifadelerine yer verdi.
Başkan Zeydan Karalar’ın bu açıklaması hem belediye çalışanları hem de Adana kamuoyu tarından olumlu karşılandı.


Sarıçam Belediyesi’nde maç için bilet alan personel izinli sayılacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor- Denizlispor karşılaşmasında, bilet alarak Adana Demirspor'a destek olmak amacıyla maça gitmek isteyen personellerin izinli sayılacağını ifade etti.

Kendisini makamında ziyaret eden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Mustafa İzgioğlu ile bir süre sohbet eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Spor Toto 1. Ligi’nde mücadele eden ve ligde kalma mücadelesi veren Adana Demirspor’a her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Bilal Uludağ,” 7 Mart Çarşamba günü Adana Demirspor'a destek olmak isteyip maç için bilet alan belediye personellerimiz izinli sayılacaklar.  İki güzide kulübümüzden biri olan Adana Demirspor’a Denizlispor maçında başarılar diliyorum.” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Mustafa İzgioğlu ise, Başkan Uludağ’a bu duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.