Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Skorsal anlamdaki kötü gidişi durdurmak adına önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ‘’Camiamızın kendilerini bu maça odaklamaları gerekiyor. Yaşanan olaylar geride kaldı. Sıkıntıları Karşıyaka maçı ile atlatmak adına sahaya çıkacağız. Karşıyaka da bu ligin önemli bir takımı. Onlarında gücünü biliyoruz. Moralli bir şekilde Adana’ya gelecekler. Camiamızı sevindirmek için oyuncularım iyi mücadele edeceğini biliyorum. Taraftarlarımızdan her şeyi unutup bu maça odaklanmalarını istiyorum’’ diye konuştu.

Adanaspor’da Cumhuriyet coşkusu

Sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Gerçekleştirilen son antrenman öncesi Turuncu-beyazlı futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı’yla objektiflere poz verdi. Adanalıların ve Ülkemizin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andıklarını ifade etti.

Öte yandan Adanaspor’un oynayacağı zorlu Karşıyaka maçında kart cezalısı olan Emre Uğur Uruç ve Özgür Öçal forma giyemeyecek. Murat Özcan’ın düdük çalacağı karşılaşma TRT Spor Ekranlarından naklen yayınlanacak.  

Antrenmana ilgi büyüktü

Adanaspor’un son antrenmanına taraftarın yanı sıra kentin kamu müdürlerinden de ziyaret gerçekleşti. Fahri Onar, Sabahattin Bekiroğlu ve arkadaşları Osman Yereşen Tesislerinde yapılan akşam antrenmanını ziyaret edenler arasındaydı. Tesis tribünlerinden antrenmanı takip eden kafile Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül’e başarı dileklerinde bulunarak futbolculara tatlı ikram etti.