Başkan Sözlü, Büyükşehir Belediyesi olarak futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporu desteklediklerini belirtip, spor medyasının da Adana’nın başarılarının yansıtılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. 
Başkan Hüseyin Sözlü, TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, Genel Başkan Yardımcısı Kerim Hoşfikirer, 2’nci Başkan Hasan Hüseyin Türk, Şube Sekreteri Hakan Köker, Sayman Tevfik Dinçkalmış, yönetim kurulu üyeleri Ergun Kara ve İrfan İşisağ’ı makamında ağırladı. 


“SPORTİF HİZMETLER ÖNCELİĞİMİZ”
Ziyarette, Başkan Hüseyin Sözlü, 4 yıllık hizmet maratonunda başarılı sporcuların Adana’dan yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçırmadıklarını vurguladı. Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporu desteklediklerini kaydeden Başkan Sözlü,  2014 yılından bu yana 97 bin çocuk ve gence 6 branşta spor eğitimi verdiklerini dile getirdi. 
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yılda 8 yeni spor tesisini kente kazandırdığını anlatan Başkan Sözlü,  2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu’nu öne çıkardı. Sözlü, sosyal, çevreci, kapsamlı ve çağdaş bir spor tesisi olan ASKİ Atatürk Spor Salonu’nun tüm Adana halkının hizmetinde olduğunu bir kez daha duyurdu. 


SÖZLÜ’YE TSYD ROZETİ
TSYD Adana Şube Başkan Kurtul Çakın ise spor medyası olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sportif faaliyetlerinin yakından takip ettiklerini ifade ederek, Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Çakın, ziyaret anısına Başkan Sözlü’ye TSYD rozeti taktı.