Adana;  spor, siyaset, işadamları ve kent kurmaylarının katıldığı gece renkli görüntülere sahne oldu. Geceye Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Büyükşehir, Seyhan, Çukurova Belediyesi yetkilileri, ASKF Başkanı Ali Gülleri, Amatör Spor kulüplerinin Başkan, yönetici ve futbolcuları, Siyasiler, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Atilla Eker, gazeteciler ve konuklar katıldı.

Gecede açış konuşması yapan Anadolu Spor Gazetecileri Adana Şube Başkanı ve Spor01.com kurucusu Mustafa Boz, ilke olarak duydukları değil gördüklerini yazdıklarını belirterek “Bizi bugüne kadar getiren okurlarımıza ve spor camiasına teşekkür ederim” dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ise medyanın önemli bir güç olduğuna dikkati çekerek “Medya önemli bir güçtür. Mustafa Boz’da bu gücübn içinde bizim hatalarımızı doğru dürüst söyleyerek destek olan biridir.Bu nedenle Spor01.com’a ve Mustafa Boz’a başarılarının sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

ASKF Başkanı Ali Gülleri de, spor’un medya ile iç içe olduğunu hatırlatarak, her zaman medyanın desteğini beklediklerini söyledi.

Daha sonra Adana Sporuna katkı veren ve başarılı sporcu ve kulüplere plaketleri takdim edildi.




Gece Emre Can, Melih Mutluses, Mustafa Çelik ve Özkan Çakır’ın söylediği şarkılarla sona erdi.