Adana Demirspor gibi bir marka kulüpte görev almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Tanju Çolak “ Benim adımın olduğu yerde başarı olmak zorundadır. Bu yüzden işimiz zor ve ateşten gömlek giyeceğiz. Sadece saha içinde iyi bir ekiple değil saha dışında da şehrin ileri gelenleri ve taraftarlarımıza kol kola,omuz omuza olacağız”dedi.

Murat Sancak faktörüyle buraya geldiğini belirten Tanju Çolak “ Adana Demirspor’u kurumsal bir yapıya kavuşturup,uluslararası bir kulüp haline getirmek ve ismini Avrupa’da duyurmak olacaktır” diyerek herkesi taşın altına elini koymaya davet etti.  Basın mensuplarının teknik direktör kim olacak ? sorusnu da yanıt veren Tanju Çolak, en kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, yeni teknik direktörün en geç pazar akşamı belli olacağını ve kamoyuna duyuracaklarını bildirdi.

Transfer görüşmeleri konusunda da bilgi veren Çolak, Pote ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve gün içerisindeki görüşmelerden sonra transferin netlik kazanacağını söyledi.