Mersin Basketbol, Osmaniye Gençlik, OGM Orman Gençlik ve Edremit Bld. Gürespor’un mücadele verdiği  Kadınlar Basketbol Ligi Final Grubu müsabakaları Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapıldı. Üç gün süren heyecan dolu karşılaşmalar sonunda Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol, Bilyoner.com KBL’ye yükselen takımlar oldu.

TBF Başkanı Harun Erdenay, organizasyona destek veren ve kendilerini misafir eden Adana ASKİ Spor yöneticilerini ziyaret etti. Erdenay Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar’a plaket vererek, teşekkür etti. TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Türkmen de Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel’e teşekkür plaketini sundu.

ADANA’NIN TANITIMINA KATKI SAĞLANDI
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, önemli basketbol organizasyonuyla Adana’nın tanıtımına katkı sağlandığını belirtip, TBF Başkanı Harun Erdenay’ı kutladı. Rahmi Pekar, “Dört takımın yer aldığı final grubu maçlarının Adana’da yapılması, kentimizin tanıtımı açısından büyük katkı sağladı. Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizleri mutlu etti. Hem federasyon, hem de kulüplerimizin yöneticileri ve sporcuları Adana’yı yakından tanıma imkanı buldu.

Başta Basketbol Federasyonu, , Adana Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu gibi organizasyonların daha büyüklerini de Adana’nın yüz akı ile yapacağından şüphem yoktur” diye konuştu.