Adana’da Masa Tenisi son yıllarda büyük başarıya imza atıyor. Adana’dan 3 takımın aynı anda lige çıkmasının ardından 3 sporcu da Milli takımın Çin’de yapacağı 20 günlük kampa katılacak.. Talha Yiğenler, Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner, Çin kampına katılmak üzere Adana’dan ayrıldılar. 3 masa tenisçi 20 günlük Çin kampında Adana’yı temsil edecekler..

Türkiye Masa Tenisi Federayonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, masa tenisinde Adana’nın büyük başarılara imza attığını dile getirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin masa tenisi sporuna büyük katkı koyduğunu hatırlatan Yiğenler,’İl müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sporun Adana’da imparatoru. Adana Masa tenisinde daha da ileriye gidebilir. Bunun içinde sadece ve sadece tesise ihtiyacımız var. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin ve diğer tüm belediyelerden tesis konusunda yardım bekliyoruz’dedi..

Masa Tenisi Antrenörü Tuncay Bozkurt da 400’ün üzerinde sporcuya sahip olduklarını ama tesis konusunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Adana’dan 3 takımın ligde yer alacağını 3 sporcunun da Çin’e gittiğini hatırlatan Tuncay Bozkurt,’Masa tenisinde tesis anlamında sıkıntımız büyük. Bu konuda İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi elinden geleni yapıyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. Hem sporcu sayısını arttırabilmemiz hem de başarıları devam ettirebilmemiz adına tesis şart’ ifadelerini kullandı..

Diğer yandan Masa Tenisinde Veteranlar kategorisinde de sporcuya sahip olan Adana, Masa Tenisindeki başarısını sürdürüyor. Adana’nın 22.dönem Milletvekili Kemal Sağ, Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi turnuvasında Adana’yı temsil edecek..Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Kemal Sağ,’Masa Tenisinde Adana’nın geldiği nokta çok iyi. Tesis adımı atarak bu adımı daha ileriye taşımalıyız. 3 takımımız ligde mücadele edecek. Bu önemli bir başarı. Sporcularımız milli takımda. Tek eksik tesis’ ifadelerini kullandı..