Tenis Bölge Antrenörleri Orhan Gazi Gökçeoğlu ve  Oğuzhan Mete Şener , Ünsal Firikçi Açık Spor Tesisleri bünyesinde bulunan tenis kortunda  haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri Tenis İl Spor Okulları’na toplamda 90 kız ve erkek sporcunun katıldığını söylediler.

Kurslara her yaştan herkesin ilgi gösterdiğini ve  günde 2 seans olarak verdiğini belirten Gökçeoğlu ve Şener  tenisin aile sporu olduğunu ve her yaşta herkesin yapabileceğini belirterek konuşmasında şunlara yer verdiler:

"Kurslarımızda herhangi bir ücret almıyoruz,Tenis özellikle hava koşullarının uygun olduğu kentimizde yılın 12 ayı yapılacak bir spordur. Hepsinden önemlisi de tenis herkesin her yaşta yapacağı bir spor dalıdır. Hedefimiz, kurslarda kendini göstermek isteyenlere fırsat yaratmak ve kulüplerde lisans çıkartarak müsabakalara katılmalarını sağlamaktır. Aileler çocuklarına tenis oynayarak model olmalı.”

Gökçeoğlu ve Şener , birlikte öğrencilere tenisin genel kurallarını öğrettiklerini kaydederek, “Raket tutma, servis, forehand, backhand gibi temel ve teknik bilgiler veriyoruz. Bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da yardımcı oluyoruz. Hedefimiz çocuklara sporun yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da gelişimlerini sağlamaktır” dedi.