Hazırlıklarını Baş Antrenör Murat Kaya yönetiminde sürdüren Adana Botaş Gençlik’te moraller yerinde. TKB2L 2. Tur ilk maçını kazanarak Adanalıları sevindiren Adana Botaş Gençlik bu hafta ise deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Mersin Üniversitesi ile karşılaşacak.

Mersin Üniversitesi – Adana Botaş Gençlik karşılaşması 1 Mart Cuma günü saat 16:00’da Mersin Üniversitesi Spor Salonun da start alacak.


Adana Botaş Gençlik’in önemli oyuncularından Tilbe Şenyürek ve Büşra Akbaş yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler;

 

Tilbe Şenyürek: “55 Gençlik galibiyetinin ardından hemen Mersin Üniversitesi maçının hazırlıklarına başladık. Gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarda Mersin Üniversitesi maçına iyi motive olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Mersin Üniversitesi maçında iyi mücadele ederek Adana’ya galibiyetle dönmek istiyoruz. Bizlere güvenen Adana Botaş yönetimine, teknik heyetimize ve Adanalılara çok teşekkür ederim” dedi.

 

Büşra Akbaş: “Takım olarak Mersin Üniversitesi maçına hazırız.  Geçen hafta TKB2L 2 tur ilk maçını kazanarak grup maçlarına galibiyetle başladık. Bu anlamda hedefimiz Mersin Üniversitesi karşılaşmasını da kazanarak üst sıralarda yer almak istiyoruz” dedi.