Adana Demirspor kaleci Pawelek’ten sonra Sivasspor’dan da Timur’u renklere bağladı. Geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen ve küme düşen takımda attığı goller ve sergilediği performansla Süper lig kulüplerini peşinden koşturan Timur, Demirspor’a “evet” derken , resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ankaragücü’nden sonra Süper lige yani Sivasspor’a transfer olan Timur, burada kendi bölgesindeki yabancı oyuncular nedeniyle yedek kulübesine bağlanırken, istediği oyun süresini bir türlü bulamadı. Hücum bölgesinin her noktasında oynayabilen Timur, dün Adana’ya geldi. Kısa konuşmaların ardından sözleşmeyi imzaladı ve ilk idmanını yaptı.

Başkan Selahattin Aydoğdu,”Çok iyi transfer” değerlendirmesi yaparken, Timur ise,”Demirspor’u zaten biliyorum. Bir kez karşılıklı oynadık. Çok büyük bir kulüp. Kesinlikle fayda sağlayacağımı söyleyebilirim. Elimden gelen çabayı göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. “ diye konuştu.

Ve Pawelek kadroda

Kaleci sorununu Pawelek ile çözen mavi lacivertlilerde moral motivasyon üst düzeyde. Teknik direktör Mustafa Uğur’un ısrarla istediği kaleci Pawelek, 18 kişilik kadroya dahil edildi. Başarılı oyuncu son yapılan idmanda hayli moralli göründü.

Dört kalecinin bulunduğu Demirspor’da kale emin ellere teslim edilirken, dolayısıyla teknik heyetinde morali düzelmiş oldu. Pawelek,”Adana Demirspor’daki ortamı çok beğendim. Benim için isabetli transfer oldu.”dedi.

Junior’da Balıkesir’de…

Takımın Berzilyalı golcüsü Junıor, bilindiği üzere pupis rahatsızlığı nedeniyle takımından hayli uzak kaldı. Tedavi döneminde olan Junıor, tam hazır olmamasına rağmen kadroya dahil edildi. Junıor da takımla beraber Balıkesir’e gitti.

Junıor,”Henüz hazır değilim ama yavaş yavaş kadroya girebilirim. Önemli bir rahatsızlık yaşıyorum ve tedavim sürüyor. Toplu çalışmalara katıldım. Artık benim adıma kötü günleri geride bırakmak istiyorum ve formamı giymek istiyorum.”şeklinde konuştu.

Dün gittiler

Adana Demirspor kafilesi dün sabah uçağı ile İzmir’e buradan da Balıkesir’e karayolu ile geçti. Yolculuk sorunsuz geçerken, mavi lacivertliler bugün ter idmanı yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Adana Demirspor’un kafile kadrosunda şu isimler yer aldı:

Efe, Yiğitcan, Şener, Aybars, Junıor, Rostand, Ferhat, Oğuzhan, Özgür, Erdi, Mehmet Eren, Yusuf, Burak, Raşit, Bilal, Mesut, Erçağ ve Pawelek… Genç Aybars, bu maçın ardından Demirspor’dan ayrılacak.

Mustafa Uğur,oyuncularına güveniyor

Teknik direktör Mustafa Uğur, genel olarak Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Hafta içi taktiksel idmanları çok iyi geçiren mavi lacivertlilerde teknik direktör Mustafa Uğur,”Takım halinde hazırız ve galibiyet istiyoruz.”dedi.

Mustafa Uğur,”Balıkesirspor iyi bir ekip. Güçlü oyuncuları var ama benim oyuncularım bu ligin en iyi futbolcuları. Dilerim bu galibiyet serimiz daha da devam edecek. Yeter ki güvenimiz bozulmadan devam etsin.”dedi.