Turunç ağaçları arasında, çocuk oyun alanının yer aldığı ve bir süre önce yenilenen idare binasıyla daha modern hale gelen TSYD Adana Şubesi Tesisi'nin Komshu Restoran bölümünde üyeler, aileleri ve yanlarındaki 5 kişi yiyecekte yüzde 50,  alkollü içecek de ise yüzde 20 indirimden yararlanabilecek.

Restoran bölümünden yararlanmak isteyen üyelerin bir gün öncesinden 0322 458 10 05 numaralı telefondan ulaşarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Yine idari bölümde üyeler için çay, kahve servisi yapılıyor, gazete ve TV izleme imkanı da sağlanıyor. TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın yönetim kurulu olarak tesisleri üyeler için daha aktif hale getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Kentimizin en güzel bölgelerinden birisinde önemli bir tesise sahibiz. Üye, eş, çocukları ile misafirlerinin tesislerimizden daha fazla yararlanmalarını istiyoruz" dedi.

Çakın, işletmeci tarafından çalıştırılan Komshu Restoran'da üye ve yakınlarına anlaşma gereği indirim uygulandığını da ifade ederek, "Tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz sayman Tevfik Dinçkalmış'tır. Yine tesisler müdürümüz Mehmet Önal da devamlı olarak oradadır. Üyelerimiz gerek iki ismi gerekse başta ben olmak üzere yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımızı da arayıp bilgi alabilirler. Amacımız dayanışmayı daha da artırıp üyelerimizin modern tesislerimizden daha çok yararlanmalarıdır. Restoran fiyat listemizi de üyelerimizin bilgilerine sunacağız" diye konuştu.