Keyifli sohbetin devamında Başkan Mustafa Tuncel,teknik heyet ve futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, Ankaraspor ve diğer maçlarda sonuna kadar yanlarında olduğunu ve güvendiğini dile getirdi. Daha sonra teknik direktör İldiz ve futbolcular adına kaptan Efe de başarılı olacaklarına vurgu yaptılar.

Yapılan tüm konuşmaların devamında Başkan Mustafa Tuncel ile teknik direktör Yücel İldiz, yan yana geldi. Kısa süren bire bir konuşmada Başkan Mustafa Tuncel, Yücel İldiz’e sonuna kadar arkasında olduğunu ve güvendiğini söyledi.Başkan Şefkati


Adana Demirspor başkanı Mustafa Tuncel yine babacan tavrını gösterdi. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Yücel İldiz ve kaptanlarla görüşen Başkan Mustafa Tuncel, onlardan galibiyetler serisi istedi. Konuşmada elini Efe’nin omuza atan Başkan Mustafa Tuncel, “Sizler Süper ligden geldiniz. Her türlü zorluğu biliyorsunuz ve omuzlarınızda hissediyorsunuz. Bundan sonra sizlerin devreye girmesi gerekiyor.”dedi.

Zorlu bir sürece girdiklerini anlatan Başkan,”Ankaraspor, Urfaspor, Adanaspor, Mersin ve Orduspor gibi takımlarla peş peşe oynayacağız. Fikstür gereği hayli zorlu bir süreç. Burada Efe ve diğer arkadaşlarına iş düşüyor. Süper ligden aldığımız oyuncular ellerini taşın altına hatta gövdelerini uzatmaları gerekiyor. Onlardan beklentilerimiz var. Artık kendilerini risk etme zamanları geldi ve geçiyor.”diye konuştu.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evliliğe Demirspor damgası


Adana Demirspor sevgisinin boyutları ölçülemeyecek derecede. Önceki gün evlenecek olan çiftin arabasındaki yazılar güne damgasını vurdu. Cengiz-Hazal çifti evlenmeden önce gelin arabasını da farklı süslediler. Ancak Demirsporlu olan damat Cengiz, arabanın arkasına “mavi dedim-lacivert dedi” yazısını yazarak Demirspor’a olan sevgisini göstermiş oldu. Mutluluk artık Demirspor oldu.

Demirspor bugün gidiyor


Adana Demirspor’da Ankaraspor hazırlıkları tamamladı. Takımda Rıdvan’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Pazar günü 14.00’da Asaş stadında oynanacak olan zorlu maçı Trabzon bölgesinden Barış Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını ise Erzurum bölgesinden Hakan Eygü ile İstanbul bölgesinden Esat Sancaktar yapacaklar. Yapılan son idmanda teknik direktör Yücel İldiz, taktik olarak oyuncularının durumu son kez gözden geçirdi.