Adana’nın emektar spor gazetecilerinden Hasan Hüseyin Türk, 2.kitabı olan “1954’den Bugüne Adanaspor Tarihi” isimli eserini, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen bir törenle tanıttı.
Törene, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, gazeteciler, televizyoncular ve çok sayıda eski futbolcu ve işadamı katıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Hüseyin Türk, “Uzun yıllardır eksikliğini hissettiğim Adanaspor Tarihi ile ilgili bir kitap yazma düşüncemi uzun süreli çalışma sonrasında hayata geçirdim. Konuyla ilgili olarak bana yardımlarını esirgemeyen eski başkan, yöneticiler, futbolcular, teknik direktörler ve çok sevdiğim gazeteci ile yazar arkadaşlarıma teşekkür ederim. Fotoğraf, bilgi, belge ve gazete küpürleri konusunda kitabımızda faydalandığımız kişi ve kurumlara da hürmetlerimi sunarım” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise, “Cemiyet üyemiz ve emektarımız Hasan Hüseyin Türk’ün böylesine tarihi bir çalışmada imzasının olması, bizlere gurur verdi” derken, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da, “Arkadaşımız bizim camianın gönüllü neferlerinden birisidir. Ortaya koyduğu bu güzel spor eserine kamuoyunun ilgisini bekliyor ve kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Tören sonrasında ise Hasan Hüseyin Türk katılımcılara kitaplarını imzalayarak armağan etti.