Hadi, Artvin’de 73 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Selahattin Boz, 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Esengül Cokçalışkan ile aynı kiloda üçüncü olan Hasan Çinkılıç ile Karate Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, antrenör Gündoğan Özdoğan ile Antrenör ve Hakem Ayhan Çinkılıç’ı makamında kabul ederek yarışma hakkında bilgi aldı.

Adana’da lisanslı sporcu sayısında karatede patlama yaşandığını, bunun başarıya yansıdığını, tesis ve malzeme konusunda desteğinin süreceğini  ifade eden Hadi, tüm branşlarda başaralı sporcu ve kulüpleri desteklediğini belirterek, başarılı olan sporcularla, antrenörlerini kutlayarak hedeflerinin daha yüksek olmasını istedi.

-TÜRKARSLAN: “BAŞARIDA HADİ’NİN BÜYÜK PAYI VAR”

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, başarıda İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin büyük payının bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Artvin’de ki müsabakalara Adana’nın yanı sıra Bilecik, Hatay, Artvin,  İstanbul, Şanlıurfa, Bursa, Rize ve Düzce illerinden 220 erkek ve bayan sporcu katıldı. Güçlü rakiplerimizin arasından sıyrılarak 3 madalya kazanmamız anlamlı. Ayrıca, sporcumuz Robin Arslan turnuvanın en centilmen sporcusu seçilmesi de bizleri mutlu etti. Özellikle 73 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Selahattin Boz’un Avrupa Şampiyonası’na hazırlık milli takımına çağrılmasını bekliyoruz. Sporcuları, antrenör ile bize her zaman destek olan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile velilere teşekkür ederim.”