Ümraniye'de oynanan karşılaşmanın 29. dakikasında Recep Aydın'ın golüyle öne geçen İstanbul ekibi, 4 dakika sonra Leandro'nun ayağından bir de penaltı golü buldu ve rahatladı. Adanaspor 90+4'te bir gol buldu ama bu yetmedi ve ev sahibi ekip karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Böylece 2. hafta ilk galibiyeti alan Ümraniye 3 puana yükseldi, Adanaspor ise 1 puanda kaldı. 

Stat: Ümraniye Belediyesi
Hakemler: Özgüç Türkalp, İlker Takpak, Kamil Çetin

Ümraniyespor: Burak Öğür, Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Appindangoye, Mucahit Albayrak, Serkan Göksu (Dk. 88 Muhammed Gönülaçar), Timur Temeltaş, Emircan Altıntaş, Recep Aydın, Dialiba (Dk. 83 Vasilogiannis), Leandrinho (Dk. 58 Atabey Çiçek)

Adanaspor: Karacic, Berkan Yıldırım, Veli Kızılkaya, Renan Diniz (Dk. 22 Emre Can Coşkun), Göksu Alhas, Hakan Barış, Kenan Karışık (Dk. 46 Ahmet Dereli), Abdulkadir Özdemir, Gökhan Sazdağı (Dk. 81 Andaç Güleryüz), Bumba, Feczesin

Goller: Dk. 29 Recep Aydın, Dk. 33 Leandrinho (Penaltıdan) (Ümraniyespor), Dk. 90+4 Feczesin (Adanaspor)
Sarı kartlar: Dk. 39 Gökhan Sazdağı, Dk. 73 Abdulkadir Özdemir, Dk. 78 Hakan Barış, Dk. 84 Veli Kızılkaya, Dk. 90+5 Bumba (Adanaspor), Dk. 39 Merthan Açıl, Dk. 43 Appindangoye, Dk. 55 Recep Aydın (Ümraniyespor)